dimarts, 26 d’octubre del 2010

Benjamí A: Juventus 4 - 4 Cabrils

El Benjamí A aconsegueix un resultat molt positiu al camp de la Juventus.

Un empat (4-4)va ser el resultat aconseguit per els Benjamins, que durant tot el partit van estar per darrere del marcador. L`equip va lluitar contra una Juventus que va mostrar una sobrietat i col·locació al camp que dificultà molt la sortida del nostres cap a la seva porteria.
En Josep va encapcelar els atacs de l'equip que arribat el segon quart aconseguia empatar a 2. El joc de l'equip, fins aleshores, aguantava el resultat amb pinces. Els errors en defensa, feien que fos molt difícil la continuïtat de les jugades. Tant en Jan, com en Roger, com en Max van cometre errors en l'entrega de la pilota, i això al darrere es paga car. Al davant va costar moltíssim tocar els davanters no es passen les pilotes entre ells i vem fer un joc totalment vertical sense obrir les bandes.
Bè, feta la crítica també cal dir que l'empat fou fruit de l'incident, ho dic així per que trobo una relació directe entre "l'incident"(L'àrbrite va treure del camp a l`Àlex per que duia unes pulseretes) i el canvi d'actitud, concretament de l'Àlex i en general de l'equip que aixó va significar, fou el revolsiu que ens havia faltat. És a dir, l'estiradeta d'orelles que necessitem per desinhibir-nos, per treure el coratge i lluitar els partits com vem demostrar que sabem fer-ho.
Resultat: En Roger feu el 4-3 i l`Alex el 4-4 amb una demostració d'orgull que correbora tot el que he dit abans.

Felicitats Benjamins!!!
Crònica de Toni Gea, col·laborador C.E.Cabrils.