dilluns, 13 de desembre del 2010

Alevi B 4/12/10

Rocafonda 4 – Cabrils 0

DECEPCIÓ

Amb els jugadors justos hem tingut d’afrontar el partit (2 jugadors de pont i 1 que no sé res d’ell des de ja fa 3 setmanes). Això no és excusa per a la derrota ja que varem jugar el pitjor partit de la temporada. Aquesta derrota ens la hem guanyada a pols, tots tan jugadors com entrenador, ja que no vaig ser capaç de moure les peces necessàries per treure més rendiment als jugadors que tenia.

Tampoc és excusa el fet que un jugador nostre es lesiones (un cop va fer que li sortís sang del nas) i juguéssim molts minuts amb un de menys (ja és el 2n partit que ens passa). El rival jugava millor, tenien criteri i saben a que juguen quan tenen la pilota als peus, en canvi nosaltres quan la podíem robar ens precipitàvem en les passades o quèiem massa freqüentment en la jugada individual. No es va veure l’equip per enlloc, el joc anomenat joc de conjunt no hi era, estàvem sempre fora de la posició i si no hi ha disciplina tàctica en el nostre equip (no tenim grans individualitats per decidir) és impossible lligar alguna bona jugada d’atac.

L’actitud segueix sent immillorable però ens fa falta quelcom més per competir amb equips que estan en un nivell similar al nostre. Ho aconseguirem a base d’esforç i treball en els entrenaments, si és que puc tenir a tots els jugadors, ja que per una cosa o per una altre no estem mai al complert.

Si no entrenem bé, no juguem bé.
Aleví B 27/11/10

Arenys de Mar 7 – Cabrils 2

VAREM CAURE AMB LES BOTES POSADES

Malgrat el resultat estic molt content del treball dels meus jugadors. Durant molts minuts varem fer trontollar el líder de la categoria i jugant amb un jugador menys bona part del partit, per l’expulsió d’un de nosaltres per tallar amb la mà una ocasió manifesta de gol, sent l’últim home.

Varem afrontar el partit d’una forma valenta, al principi plantejant el partit amb dos davanters intentant sorprendre l’equip rival cosa que estàvem aconseguint fins al moment de l’expulsió (2 a 1 a favor nostre). A partir d’aquí amb 5 jugadors de camp i un porter poca cosa podíem fer, només ens quedava resistir. Les nostres forces van aguantar fins l’últim quart, a falta de 10 minuts pel final el resultat era de 3-2 en contra nostre i en un tres i no res ens varen caure 4 gols seguits (també vull dir que a nosaltres en aquest temps ens varen anular un gol legal).

Us haig de felicitar a tots pel gran treball de sacrifici demostrats en els 60 minuts de partit. Penseu que jugàvem contra el líder, el millor equip que ens hem trobat fins ara, tan física com tècnicament, que de ben segur serà el guanyador del campionat.

Ànims!!

Aleví B 20/11/10

Cabrils 2- Pineda 1

Important victòria davant d’un rival futbolísticament superior a nosaltres.

Triomf que va estar basat amb la bona actitud competitiva, amb la lluita constant i en el joc d’equip (principal en tasques defensives) amb una gran disciplina tàctica. Excel·lent treball de sacrifici dels nostres migcampistes tapant totes les vies de sortida de l’equip contrari amb pilota controlada.

Va esser un partit emocionantíssim degut a la incertesa del resultat fins als darrers instants ja que a falta de 5 minuts per acabar el temps reglamentari ens varen xiular un penal en contra que podia haver estat l’empat a dos, però una gran aturada del nostre porter i una falta comesa pel jugador contrari en l’intent de rematar el rebuig varen deixar el resultat final en Cabrils 2 – Pineda 1.

De totes maneres no puc estar content del tot perquè seguim sense posar en pràctica el joc d’atac assajat al entrenaments (ens crema la pilota als peus i la deixem anar sense criteri). Soc conscient de les nostres mancances tècniques, que segur que aniran millorant a base de treball i m’agradaria que intentessin construir una mica més de futbol.

Felicitats nois pel resultat (que no és el més important per a mi en aquestes edats), per l’esforç i per l’actitud.

Cròniques d'Albert Abril, entrenador de l'Aleví B.