divendres, 17 de desembre del 2010

Juvenil: Cabrils 1 - 0 Alella

Partit disputat el passat dissabte a les 18:00 hores al Municipal de Cabrils. El matx enfrontava a dos equips igualats a 12 punts.

La primera part ha estat monòtona al llarg dels 45 minuts. L’Alella, sense fer un futbol gens vistós, ha dominat el partit a base d’una pressió asfixiant al mig del camp i d’estar més ben ubicats que els jugadors locals. Així doncs, sense crear ocasions excessivament clares, però els visitants han estat sovint temptant l’àrea rival. El Cabrils, en canvi, no ha pogut jugar la pilota amb un joc combinatiu ja que l’Alella pressionava a dalt i obligava al porter local a llançar en llarg. Per aquest motiu, el joc local a la primera part ha estat poc productiu. L’alella ha jugat amb les línies molt juntes i la defensa estava molt avançada, però degut a la pressió que feien, els jugadors locals no han pogut passar pilotes en condicions als atacants. Així, el resultat a mitja part era d’empat a 0.

A la segona part, el Cabrils ha pogut jugar una mica més, possiblement degut a la fatiga acumulada dels visitants, i per aquest motiu s’ha començat a fer dominador de l’encontre. No obstant, els locals seguien sense saber atacar la defensa rival i una i altra vegada, els atacants es trobaven en fora de joc. Com a conseqüència d’atacar constantment, els locals han arribat dins l’àrea i el porter rival ha comès penal sobre l’atacant. No obstant, el porter ha aturat la pilota en dos temps i ha compensat la seva sortida tardana. Així doncs, el partit seguia 0 a 0 i molt equilibrat. Donava la sensació que l’equip que marqués s’enduria els 3 punts i així ha estat. Una acció ofensiva local ha permès fer l’1 a 0 amb un xut fort i creuat en el que el porter visitant no ha pogut fer res. Semblava que el conjunt local s’enduria el partit, però l’Alella ha venut cara la derrota i al final ha pogut aconseguir l’empat. El porter local, Bernat, ha desviat a córner una pilota que ja es veia dins!

Al final doncs, 1 a 0 i tres punts més. Bona feina la feta per l’equip i l’única cosa que queda per dir és: “A seguir amb aquesta línia i a esforçar-se la propera setmana!”.
Crònica de David Garcia, entrenador del Juvenil.