dimarts, 7 de desembre del 2010

Juvenil: Cabrils 2 -1 Tiana

8ª jornada la que s’ha disputat aquest fi de setmana a la segona divisió de juvenils grup 20. El rival del Cabrils ha estat el Tiana, equip de la zona mitja alta de la classificació.

El partit ha començat molt bé pel conjunt local que ha dominat durant, aproximadament, els primers 40 minuts de matx. Durant aquest temps, el Cabrils ha jugat la pilota pel terra i amb molt de criteri. El cert és que els jugadors han fet un joc força vistós. La recompensa ha arribat després d’una bona jugada col•lectiva que ha finalitzat Huguet amb un llançament des de fora l’àrea: 1 a 0. L’equip ha seguit jugant molt bé al futbol i uns minuts després, Julian s’ha incorporat per la banda esquerra i, des de dins l’àrea ha xutat creuat fent inútil l’estirada del porter. L’equip, llavors, s’ha relaxat i el Tiana ho ha aprofitat per reduir distàncies: 2 a 1. Així ha acabat la primera meitat.

La segona part ha estat molt menys vistosa i el Tiana, amb el pas del temps, ha anat fent-se amb el control del partit. El Cabrils no ha aconseguit fer circular la pilota i les possessions no li duraven gaire estona. Ha estat una part més d’emoció i migcampisme que de futbol. No obstant, el conjunt local ha estat molt seriós a darrere i no ha concedit oportunitats al rival. Al final, el Cabrils ha pogut augmentar la renta, però el xut de l’Héctor ha anat al travesser.
El resultat, 2 a 1, permet al Cabrils seguir escalant posicions. Aquesta setmana encara s’haurà de treballar més fort per aconseguir una altra victòria.
Crònica de David Garcia, entrenador del Juvenil.