dijous, 23 de desembre del 2010

Aleví C: Cabrils 4 - 3 Montgat

Partit complicat davant un rival que tocava molt bé la pilota. A priori, érem conscients que el partit seria força difícil. Amb la majoria de jugadors de 2º any, el Montgat va fer un joc molt ràpid amb grans combinacions. No sé , si pel fred o la son però els nostres jugadors no rutllaven gaire fins.

Tot i el gran gol de força aconseguit pel Jordi, el rival es va posar amb un clar 1-3 que evidenciava una falta d’esperit per part dels nostres nois. Al finalitzar el tercer quart (lamentable), els jugadors del Cabrils van despertar de cop.

L’Enric es va imposar en totes les jugades defensives, donant joc als nostres davanters. Un Jordi A. contundent va trobar en el Sergi aquell aliat ràpid i capaç de finalitzar les jugades en gols, marcant els dos següents. Així imprimint caràcter i lluita i gràcies a una falta, magistralment, executada pel Ricard vam assolir finalment la victòria.

Una vegada més cal destacar el nostre porter Mohamed, donant seguretat sota pals i la gran tasca defensiva que està realitzant el nostre lateral dret, Pol Pons. Pel que fa a la resta de jugadors també van treballar moltíssim, però per diferents motius estan un pél baixos físicament respecte a la resta. Potser per manca d’entrenaments i de ritme, petites baixes, etc...

Cal seguir treballant tots junts i buscar aquest estímul que va sorgir al final del partit i que tant ens tenien acostumats altres anys. Potser hauríem de buscar un nou crit de guerra, una nova pinya... ¿fem-ho?

Per tots, ¡¡¡¡BON NADAL i FORÇA CABRILS!!!!!!!!

Per cert nois , gràcies un cop més a tot l´equip, que un any més heu demostrat la vostra gran sol.lidaritat juntament amb les vostresfamílies en la Marató .

GRÀCIES.
Crònica de Lluís Feixas.