dijous, 23 de desembre del 2010

Aleví A: Tiana 2 - 5 Cabrils


Gran victòria de l´Alevi A del C.E.CABRILS en el seu desplaçament en el camp del TIANA (3r classificat) que acompanyada de la victòria de la setmana passada enfront del lider (MOLINOS) ens deixa en una posició de privilegi en aquesta lliga.


Avui hem tingut el millor rival fins ara, que tot i perdre per 2 a 5 ha donat la cara durant tot el partit. Gran joc el desplegat pel nostre equip en una matinal molt freda (5 graus) i on hem marcat en els moments claus del partit: novament hem sortit forts des del primer minut i així ràpidament ens hem avançat en el marcador. Després en una indecisió defensiva (falta de contundència per allunyar la pilota) ens han empatat i el partit ha seguit molt equilibrat fins l´últim minut abans del descans, on en un possible fòra de joc (des de la meva posició no ho puc veure bé) ens hem avançat en el marcador.Just reiniciar-se el partit un nou gol que posava la tranquilitat en el marcador (1 a 3) però ells han començat a apretar fins posar-se en un perillós 2 a 4. Nosaltres cada cop defensavem menys, l´equip estava reculant i deixant tota la iniciativa al contrari i estavem molt aprop d´un 3 a 4. Era el moment de pendre decisions i hem fet un canvi en l´equip, canvi que ha propiciat de seguida el recuperar el control del joc i a marcar un nou gol que ens donava tranquilitat en el marcador.


Despedim l´any amb vuit partits i vuit victòries, essent l´equip menys golejat i el màxim golejador i seguint optant a aconseguir el titol de lliga. Tot i aquests números extraordinaris i després de la gran victòria he sortit molt descontent del partit, potser el partit en què més: cal que entre tots pensem més en el COL·LECTIU (estem en un esport d´equip) i menys en els interessos propis.


Estem en un equip de COMPETICIÓ i treballem dia a dia per ser més forts i millors. Ja fa anys que hem deixat endarrera l´esport educatiu i formatiu (tot i que jo no me n´oblido mai d´aquesta tasca). Intento ser el màxim equitatiu en els minuts jugats (i crec que ho sóc, i molt), però hi ha partits i partits, situacions i situacions, .... Hem d´analitzar el futbol en la seva totalitat, no en un partit puntual, així com jo valoro el rendiment dels meus jugadors tenint en compte tots els dies, tots els partits, tots els entrenaments, els bons i els dolents, els que juguen més minuts o els que en juguen menys. Puc entendre que això a vegades és difícil de compendre pels nens (sobretot d´11 anys), però els adults hem de tenir-ho clar.

Força Cabrils!!
Bones Festes a tothom!!


Crònica de Pere Bossa, entrenador de l´Aleví A.