dimarts, 7 de desembre del 2010

Prebenjamí A: La LLantia 6 - 0 C. E. Cabrils

Resultat enganyós


El marcador no reflecteix el que va passar en el camp, la clau va ser el desànim del nostre equip a l'encaixar els 2 primers gols. El Cabrils va començar molt bé, arribant clarament al marc rival, les ocasions es succeïen, entre aquestes 3 molt clares amb un xut al pal, però no hi va haver sort.

En aquest primer periode els nostres jugadors relliscaven contínuament, especialment els davanters ja que tenen regats molt "secs". L'equip local va arribar menys però amb més efectivitat, i en marcar els cabrilencs es van fondre, van escolatr frases com "sempre ens resbalasmos", "són uns faltorros", etc. Doncs no, la gespa estava mullat per als 2 equips i no van fer moltes faltes ni molt dures, pot ser que els nostres siguin molt tous. Els gols anaven caient, i l'equip no entrava en joc, no es feien jugades, es disparava des de lluny, i en els descansos alguns jugadors ploraven i era difícil consolar.

Els pares tenim un deure més: dir-los com sempre, però ara insistentement que no passa res, que de vegades es guanya i altres no, que no s'ha de plorar per un joc y que es pot remuntar , que sempre hi ha possibilitats.

Sou un grup fantàstic i animat i això ho volem veure al camp.

Ànims nois.

Força Cabrils !!

Entrenador: Mar Badia; Entrenador auxiliar: Marc Alberti.