dijous, 23 de desembre del 2010

Benjamí C: La Llantia 0 - 7 Cabrils

NO VAL RELAXAR-SE

El Cabrils avui jugava contra la Llàntia (que feia dos mesos que havien estrenat el nou camp). El Cabrils es va confiar al primer i segon quart (sobretot la defensa que va jugar amb menys intensitat que en altres partits).

El primer gol va arribar després d’una bona jugada de l’Edu que va acabar amb un xut creuat. Aquest va ser l’únic gol de la primera part. L’entrenador ens va dir que estàvem jugant massa confiats (una mica sobradets) i que això no podia ser. Després, a la segona part, de cop van arribar tres gols directes de l’Alejandro que va celebrar el seu segon gol amb la metralladora, la seva celebració habitual. I això feia el 0-4. El cinquè de l’Edu també després d’un corner molt ben picat de la Paula (va jugar el millor partit de la temporada) que l’Edu va aprofitar per marcar de volea. El sisè el va marcar en Dani amb un xut de l’ Edu dubtós si entrava o no i en Dani es va assegurar i la va enviar al fons de la porteria. I el setè d’en Jordi (fent de Piqué) que es va estar apunt de trencar el coll amb la celebració de tombarella.

Felicitats a tot el equip i sobretot al Martí i al Adrià (fant unes parets increïbles) i també a l’Alejandro per haver fet aquest fantàstic Hat Trik.

Gràcies a l’entrenador (en Ferran) per haver-nos motivat a la mitja part .

Nota: No ens pot tornar a passar lo de la primera part, és el millor exemple de que no podem anar de sobrats i que s’ha de seguir treballant amb humilitat.

Crònica d'Eduard Paytuví (jugador del Benjamí C).