dimarts, 13 d’abril del 2010

Aleví: Cabrils 1 - 3 Vilassar de Dalt.

En el partit d´avui l´aleví del C.E.CABRILS s´enfrontava a un dels dos liders destacats de la categoria, el VILASSAR DE DALT. Ja en la primera volta ens van guanyar, tot i fer un bon partit, per un contundent 6 a 0. L´objectiu d´avui era lluitar, treballar i estar concentrats, i molt probablement, perdre, però fer-ho amb el cap ben alt.

Després d´una primera part molt fluixeta on hem estat molt adormits en conjunt, el VILASSAR DE DALT ha arribat al descans amb un 0 a 2. Havíem plantejat el partit com quan varem jugar amb el PREMIÀ DE DALT, és a dir, una tàcitca defensiva (1-5-5) i aprofitar les contres (1-4-4-2). Però en la primera part no ha sigut així. Hem jugat massa endarrera i perdíem massa ràpidament la pilota. Amb quatre retocs a la mitja part hem començat a jugar millor i s´ha vist un partit molt diferent. Tot i que el Vilassar seguia dominant el joc, els nostres alevins han començat a jugar a futbol, a triangular i a treure´s la por del damunt. Aquest segon periode s´ha acabat amb un empat a 1, per un resultat final de 1 a 3.

Bona segona part que ens ha de servir per afrontar amb optimisme aquest final de lliga i sobretot de cara al futur (tots els nostres jugadors avuir eren de 1º any, cosa que no succeia amb el rival on majoritariamet eren de 2º i això, en aquesta categoria es nota i molt).

Així doncs, ànims i a seguir lluitant i treballant. Dimecres ens espera, en partit ajornat, el MASNOU C.D.