dimarts, 20 d’abril del 2010

Prebenjamí B: Arenys de Munt 3 - 4 Cabrils


Victòria!!

Avui sí, per fi ha arribat, el Cabrils ha aconseguit 3 punts i en camp contrari, davant un rival que a diferència dels nostres, han millorat molt respecte a la primera volta, de fet arribaven a aquest partit amb empat a punts ( 24).
A les 2 cròniques anteriors ja es va dir que l'equip estava millorant i en aquest partit s'ha reafirmat aquest fet.

Els jugadors han sortit molt concentrats, disputant cada pilota i no s'han enfonsat al encaixar el primer gol, més aviat el contrari, han seguit creant bones jugades i diverses ocasions de gol.
La defensa ha estat fantàstica, el porter Bruno "Xnen" (que gran) ha aturat gairebé tot i ha salvat la victòria al aturar un mà a mà en un contraatac al terme del partit; l' Alex "el Kaiser de Cabrils" (defensa i atac), Aleix "tot terreny" (tècnica i força) i Gerard "el Piqué" (aquest últim quina regularitat tota la temporada quan ha pogut jugar) han tallat el joc rival, han començat algunes jugades des d'aquesta posició i fins i tot han pujat amb perill a l'àrea rival.
El mig camp format per Marc Aguado "cames dinamita" (que pena els seus trets), Pol "el nostre Gatusso" (no para mai) i Martí "l'elegant" (a vegades massa generós), ha estat agressiu, combinatiu i incansable.

A dalt jugaven Jaume "el conqueridor", omnipresent també en tot el camp, realitzant slaloms amb la pilota i assistint molt als seus companys, i Gael "el pitxitxi", ajudant en la pressió i obrint el joc a les bandes.
En definitiva gran joc i gran partit .

Per reflectir l'emoció i la igualtat d'aquest "match" aquí teniu els números del marcador:
1-0, 1-1, 2-1 Fi de la primera part
2-2, 2-3,3-3 ,3-4. Fi del partit


Entrenador: Fede

Gols: Jaume (1), Gael (2), Alex i Pol (1 a mitjas)

Crònica Josep Lechado, delegat del Prebenjamí B.

Fotografia de Nico Lechado, fotograf del Prebenjamí B.