dimarts, 27 d’abril del 2010

Benjamí B: Cabrils 4 - 5 Premià de Mar


Dissabte vam veure un partit emocionant dels Benjamins B contra el Premià de Mar llàstima del resultat 4-5, però just; totalment just. Ens vam deixar perdre el partit.

Destacar com positiu el gran partit fet per en Marc i Sergi Ortega; lluitadors fins el final i protagonistes del partit, per la seva actitud i els seus gols.

Els demes van fer un joc irregular i poc lluitador. No es van entregar com en d`altres partits hem vist ,sobre tot en Jan,Yasir,David,Jordi que amb la seva actitud no es van “mullar” i es van permetre passejar pel camp com si la responsabilitat de l`equip recaigués en el Marc i el Sergi Ortega. Una autèntica falta de compromís per part d`aquests jugadors que quan volen saben plantar cara els equips líders de la classificació .
Els demes;Oriol,Sergi Gonzalez,Axel,Alex tampoc es van implicar molt i un exemple podría ser el gol que ens va fer el Premià de còrner, que tota la defensa i el porter es va quedar mirant mentre la pilota entrava a la porteria.

Mencionar també la impuntualitat de l’àrbit que es va presentar més de mitja hora tard i que reflexa el grau de responsabilitat que la federació te amb el futbol base.
Crònica de Toni Gea, delegat del Benjamí B.