dimarts, 20 d’abril del 2010

Benjamí A: Salesians 1 - 3 Cabrils

Ja guanyem fins i tot al futbolí!!!!


Aquesta setmana vam jugar al camp dels Salesians de Mataró. No entenc com es pot permetre jugar en un camp d’aquestes dimensions. Un camp molt petit amb porteries i valles molt perilloses arran de les líneas de fora de banda i porteria.

El bot de la pilota era com en un camp de ciment i el nostre porter no podia xutar fort .

Els nostres jugadors més ràpids van quedar anul·lats completament i els nostres extrems contínuament sortien de les limitacions del camp; ens faltaven uns quants metres de camp.
A la nostra defensa li costava molt sortir amb la pilota controlada per la falta d’espai. En fi, un partit molt complicat degut a les nostres característiques.

Tot i així, els nostres jugadors han dominat des del començament. Fruit de la lluita i gràcies a una gran rematada del Pol Castellví es va aconseguir obrir la llauna.

De totes maneres, últimament tornem a pecar d’individualitats quan les coses no funcionen com voldríem, i per aquest motiu, tant el Ricard com l’Oscar es van avorrir d’allò més , esperant l’arribada de les pilotes a les seves respectives bandes.

Poc desprès va arribar el gol de l´Oscar, donant tranquil·litat a l’equip. Tant és així, que ens vam dormir en el joc i ells van aprofitar la següent jugada per marcar-nos un gol.

En els següents minuts, ells continuaven apretant de valent i una mà espectacular d’en Mohamed, en la millor aturada sens dubte que hem vist aquesta temporada, els va enfonsar definitivament.

Dos gols anul·lats, injustament, per la col·legiada, que per cert es va lluir (segur que deu ser ex alumne dels Salesians), i seguidament l’Enric va posar les coses en el seu lloc, marcant el tercer i definitiu gol.

Així dons , tres puntets més!!!

¡La propera setmana juguem a casa contra el Masnou At i després descansarem una setmana per donar el cop definitiu a la lliga el cap de setmana següent contra la Salle!

Nota.- No volia acabar la crònica sense corregir una dada de la setmana anterior,

en la que vaig posar els golejadors i per un error en l’acta arbitral no vaig

anomenar a l´Enric.

Endavant nois, FORÇA CABRILS !!!!!!!!!!!!

Crònica de Lluís Feixas, directiu club esportiu Cabrils.