divendres, 30 d’abril del 2010

Prebenjamí B: Cabrils 8 - 0 Cirera


Espectacle!!

Avui hem gaudit tots, primer del excel·lent dia i segon del gran partit de l'equip més petit del nostre futbol base. El més important és que els jugadors gaudeixin, que s'ho passin bé i realment ha estat així, és clar, que no per als de Cirera.

Seguim en el bon camí, els cabrilencs han estat ambiciosos, han sortit al camp superendollats (gran escalfament) amb ganes de marcar gols, de recuperar la pilota, de fet tot l'equip ha estat agressiu, lluitador.


Han realitzat un gran joc, en fases ha estat espectacular, combinat desde darrera (gran Aleix), han elaborat moltes jugades de combinació a tot el camp, vaig perdre el compte de les parets que es van fer a la davantera. Mostra d'aquesta actitud, són els nombrosos xuts a porta, des de lluny i de tots els jugadors, una altra mostra, Alex, avui migcampista, ha marcat 3 gols.

Aquesta ambició és bona, però hagués estat així, si l'equip rival estigués amb més punts que nosaltres? , dic això perquè, els petits miren massa la classificació i quan juguen amb els de dalt, comenten "són millors" abans de començar i això els limita molt.


Si de cas un “pero” al partit d'avui, fa falta més ordre i que es defensa molt i molt amunt i tots els rivals ens fan contraatacs molt fàcilment.

En definitiva, felicitats nens i espero que el Barça jugui també com els nostres petits.


Entrenadors: Marc Badia , Fede
Gols: Alex (3), Jaume (2), Gael (2) , Nil (1)


FORÇA CABRILS!!!


Crònica de Josep Lechado, delegat del Prebenjamí B.

Foto de Nico Lechado, fotògraf del Prebenjamí B.