dimarts, 13 d’abril del 2010

Benjamí B: Cabrils 1 - 3 Cirera

Quin partit senyors!!

Dissabte vam veure un gran partit entre els Benjamins del Cabrils i el Cirera, en el que els locals no van poder superar els líders de la classificació, tot i que els Cabrilencs van lluitar i es van avançar en el marcador amb un xut d´en David Serra, que amb l´ajut d´un defensa contrari va inaugurar el marcador.

Com en els últims partits ens ha passat, el Cirera va aconseguir empatar el partit abans del descans, i aquest fet fou psicològicament determinant, ja que a la segona part el joc del Cabrils va ser desorganitzat i amb importants errades de marcatge, que si no haguès estat per la eficacia del porter,ens haurien costat més d´un gol.

El resultat final 1-3 reflexa amb justicía el que es va veure al terreny de joc.

Felicitar efusivament la gran revelació de l´equip l`Alex que amb tres o quatre paradons va evitar la golejada, i es consolida com a porter titular indiscutible.

Per últim ,voldría fer una esmena al fet que en el partit els temps dels canvis no fosin ajustats e iguals per a tots els jugadors.
El cert es que van haver-hi jugadors que van jugar poc, es cert també que tant L´Andrea com jo no vem estar prou atents a aquest fet, i ens va poder més la intensitat del partit que no la prioritat de fer partíceps a tots els jugadors per igual. Per això, aprofito aquest espai per comprometrem amb l`equip de que això no tornarà a passar per la part que ens toca, i a partir d'ara buscarem un sistema de convocatories en que ningú es pugui sentir ni mes ni menys exclòs pel fet de no jugar.

VISCA EL CABRILS, i a seguir treballant de valent!!!

Crònica de Toni Gea, delegat del Benjamí B.