dimarts, 27 d’abril del 2010

Cadet: Arenys de Mar 3 - 4 Cabrils

Partit molt igualat durant tot el partit de molta força i contacte. A la primera part em quedat tal com a començat el partit amb apenas ocasions de gol.

La segona part a començat min.1 marcant l'arenys, i al min.5 han marcat el 2!! Empanada general!!

Al min.8 em ratallat diferències amb un bon gol de Viçens i al min.15 ha tornat a marcar Oscar per aconseguir l'empat. I al min.20 un altre gol de Viçens ens ha donat el 3 a 2.
Només sacar l'arenys, nova empanada del Cabrils, amb un joc d'impresicions ha aconseguit l'empat!! Pero quan faltaven 3 min. per l'acabament, una gran assistència de Borja a Oscar perque acabes marcant un gol molt maco de vaselina per acabar el partir 3-4.

Felicito a tots els nens per l'esforç que han fet i el premi obtingut. Ara mateix portem 3 partits seguits amb victòria, em de seguir en la mateixa dinàmica i intentar treballar sèriament!!