dimarts, 13 d’abril del 2010

Benjamí A: Cabrils 12 - 0 Vilassar de Dalt


OHE,OHE,OHE,OHE¡¡¡¡¡¡¡¡

AIXO SI QUE ES FUTBOL BASE. EHHHHH!!!!!!

Ara que això s’acaba, resulta que sí que hem après alguna cosa. Ja sabem i hem entès que som un equip i no individualitats.
Ha estat un cop fort per tots els perseguidors que creien que el Vilassar de Dalt ens faria més mal, degut als bons resultats que sumava en aquesta segona volta.

Res més lluny de la realitat, ja que els nostres jugadors han sortit molt motivats, coneixedors de la gran rivalitat entre els dos clubs. Hem d’agrair l’ajut del nostre coordinador pel que fa a la concentració i preparació del nostres jugadors el dia abans del partit.
No, si encara resultarà que els nostres jugadors, escolten i tot!!

Molt bon partit !!!

Tot i els reforços que portava l’equip contrari, en cap moment van plantar cara ja que la nostra defensa era inexpugnable, la mitja era ràpida i contundent i la davantera hàbil i de gran qualitat.

La porteria com sempre era un mur, amb el Mohamed, sens dubte el millor porter de tot el campionat (encara que de vegades un pel morrut).
La por dels defensors del Vilassar de Dalt a la davantera cabrilenca va provocar espais als nostres jugadors de la segona línea que van aconseguir una gran quantitat de gols ( PAU 3 i SERGI 6 ) que acompanyats dels gols de l’OSCAR, el RICARD i l’ALEX van fer un total de 12 “chicharros”.

En fi, un bon partit amb millor resultat.

Només cal lamentar que en “Casy” continua entrenant el Vilassar de Dalt, sense adonar-se que aquí té el MILLOR futbol base del Maresme.

Enhorabona a tots i a preparar el proper partit davant dels Salesians, recordant que el partit disputat en el nostre camp va ser molt físic i ells poden venir reforçats un altre cop.

¡Força Cabrils! ¡visca el futbol base!

Fotos Grec Oliveau, crònica Lluis Feixas.