divendres, 21 de gener del 2011

Aleví B: Cerdanyola Mataró 1 - 4 Cabrils

BONA CLOENDA DE LA PRIMERA VOLTA

Bon partit ( i bon resultat )en front de un rival directa a la classificació. Com es habitual varem començar perdent, en una molt bona jugada individual del millor jugador de l’equip contrari ens varen fer el gol, semblava que el partit es complicava molt, però el domini del joc era nostra tot i jugant amb un sol mig i dos davanters ben oberts. Arribàvem a la porteria contraria, però de una manera embolicada ( gespa molt alta i seca que dificultava molt la circulació de pilota ), es creaven ocasions i tard o d’hora arribaria el gol i abans d’acabar la primera part i en l’ocasió meings clara de totes varem empatar el partit ( una cosa important era que no ens creaven perill fruit del bon treball de la nostre defensa ).

A la segona part i desprès del 1a 2 varem decidir canviar el sistema passant a reforçar el mig camp amb dos jugadors i deixant-ne un en punta per poder sortir al contraatac , doncs va sortir be, sobretot en l’últim quart.

Aquest segon temps va esser clarament nostre i el marcador no va ser mes alt degut a dos aspectes a millorar, primer : la manca d’encert en els metres finals i segon l’excés d’individualisme, que si en alguna jugada es bo, no convé abusar d’ell. També es de justícia remarcar la revifalla del Cerdanyola en el últim quart, però una vegada mes ( en aquest partit ) la bona feina dels defenses ( connectats durant tot el partit ) i l’excel·lent actuació del nostre porter en els darrers instants ( no era fàcil ja que va estar un espectador duran la resta de partit ) amb tres parades d’allò mes espectaculars.

Ara ens toca una setmana de descans per desprès començar la segona volta.