diumenge, 16 de gener del 2011

Aleví: C.E.CABRILS 8 - VALLDEMIA MARISTES 3

Partit molt i molt disputat aquest matí entre el segon i tercer classificat de la lliga que finalment s´ha endut l´Aleví "A" del C.E.CABRILS per un contundent 8 a 3 però que no reflexa el vist sobre el terreny de joc. Davant d´un dels millors rivals que de moment hem tingut en aquesta lliga ens ha costat molt entrar en el partit, tant que semblava que alguns encara estaven desenbolicant els regals de reis. Hem sortit molt tous, fluixos i adormits i això ha provocat que per tres vegades l´equip rival se´ns avancés en el marcador i anessim tota l´estona a remolc. L´equip contrari movia molt bé la pilota, triangulava, jugava en equip i sortia molt bé al contracop. Nosaltres, en canvi, perdiem ràpidament la pilota i la posició en el terreny de joc. Amb empat a tres gols hem arribat al final dels 30 minuts i en el tercer periode hem sortit a per totes. Si perdiem el partit ho havíem de fer lluitant fins l´últim suspir. Gran tercer quart, amb tres gols en 3 minuts que ha enfonsat física, però sobretot, anímicament al contrari i ens ha permès jugar l´últim quart amb una tranquilitat relativa. Felicitar a TOTS els jugadors pel treball realitzat i ja estem una miqueta més aprop d´aconseguir el nostre objectiu. Avui hem despenjat un equip que des d´aquestes línies vull felicitar i que té un gran futur per davant, i que de ben segur treurà punts a rivals directes nostres.

Aquest partit ens ha de servir com a toc d´atenció, doncs una ensopegada per sortir "empanats" ens pot costar una lliga. Avui ho hem resolt bé i a temps, però un altre dia no sortirà. Cal sortir endollats des del primer segon de partit.

I la setmana vinent tanquem la primera volta enfront el Santvicentí. Partit que es disputarà en diumenge a les 9 a Sant Vicens de Montalt.