diumenge, 16 de gener del 2011

Prebenjamí A : Cabrils 1-3 La Salle Premià

Massa individualisme

S'han acabat les vacances i retorna la Lliga, en aquesta ocasió amb 1 sol entrenament previ al "match" i amb alguns jugadors que entraven per primera vegada en contacte amb la pilota.

L'equip de La Salle Premià és el líder del grup i ho és, segurament per la seva solidesa, destaca sobretot perquè els seus jugadors són d'un nivell similar (mitjà-alt) i juguen amb molt ordre i ofici.

El Preben A no va jugar el seu millor partit, sobretot en les 2 primeres parts, aquí el domini visitant va ser clar i insistent, i només la gran actuació del porter Nil ha evitat encaixar més gols, també destacar el defensa Gerard i el tot terreny Martí, però en les 2 següents, els cabrilencs van jugar millor i van pressionar amb força a l'equip rival.

Es pot afirmar però no amb rotunditat que el resultat no reflecteix el que hem vist al camp. El positiu ha estat l'actitud de lluita dels nostres, sembla que s'ha consolidat, el negatiu és que no han fet gairebé, cap jugada col.lectiva, cap combinació, s'ha abusat del regat, no es busca al company.

Deures pendents, practicar les pujades de la pilota, les passades entre línies, no s'aprofiten els passadissos laterals.
Amb aquest partit, ha conclòs la primera volta de la Lliga i s'ha constatat que el Prebenjamí A és a un esglaó per sota dels 4 equips que dominen estan a prop però falta una mica, es dóna "guerra" però no es pot amb ells . L'equip té qualitat individual però s'ha de potenciar la col.lectiva, esta bé fer "croquetes" però és millor fer passades ....
Hem de veure que l'equip va per aquest camí.

Finalment donar les gràcies a Andrea que ha mostrat la bona entrenadora que és.

Entrenadora : Andrea Gol: Gael
Crònica de Josep Lechado, delegat del Prebenjamí A.