diumenge, 16 de gener del 2011

Benjamí A: Pineda de Mar 3 - 2 Cabrils

El partit del dissabte va estar força igualat. El Cabrils va sortir adormit en el primer quart i per culpa d’aquest fet van venir dos gols del Pineda, tots dos amb xuts de fora de l’àrea.
En els segon quart el Cabrils va començar a despertar i fruit d’això va venir el 2-1 amb un gol d’en Josep, després de lluitar una pilota que semblava perduda. El Cabrils va començar a defensar bé, evitant xuts des de fora de l’àrea i en un contraatac en Roger va aconseguir l’empat.
Es va arribar a l’últim quart amb el resultat de 2 a 2. Però de nou, per una falta de concentració en un córner, on la pilota es va passejar per dins de l’àrea, va venir el tercer gol del Pineda. Seguidament es va intentar fer l’empat en diverses ocasions però el resultat no va canviar.

S’ha d’estar concentrat des de que l’àrbitre xiula el començament del partit, fins que xiula el final. Aquestes faltes de concentració ens han fet perdre els dos últims partits.
Crònica d'Aleix Palacios, entrenador del Benjamí A.