dimarts, 18 de gener del 2011

Prebenjamí A: Cirera 2- 8 Cabrils

Partit guanyat, partit suspès.

Bon partit de tot l'equip, aquest fet facilitat per la feblessa de l'equip rival, els jugadors del Cirera són de primer any i això es notava, sobretot en l'aspecte físic (s'ha marcat 4 gols de sacada de cantonada).


Avui s'han fet jugades combinatives, els jugadors es buscaven i es realitzaven passades o bé al peu o bé a l'espai i és igual si no surten moltes, les que sortien a més de maques, produïen arribades amb perill i feien que l'equip estigués sempre ben situat al camp.
Es pot destacar a tot l'equip, no és sorpresa la solidesa del nostre Gerard, el criteri i l'aportació cada vegada més gran de Pol Buchaca (el seu millor partit).La lluita incansable habitual d'en Pol López (cal aixecar el cap).La força i cada vegada més bretxa de Marc Aguado; destacar sobretot la Participació per primera vegada d'Eloi, sembla que ha jugat sempre en el Preben A, quan era el seu primer partit (autor de 1 gol).La generositat de Marc Ciurana, millor passar al company però alguna vegada s'ha d'intentar avançar quan es té espai.L'eficàcia golejadora de Jaume, autor de 3 gols i sempre amb perill.


La distribució de joc de Gael, obrint a les bandes facilitant els espais.El porter Nil, gairebé nedito a la porteria i hàbil com a extrem.
En definitiva partit fàcil jugat com un veritable i únic equip.

Aclararación i lament:

A causa d'un error, no sé si per un malentès o simplement per mala comunicació en el nostre club, l'àrbitre ha suspès correctament, per ara el partit (ha de resoldre la Federació Catalana) ja que el Cabrils no ha aportat les fitxes dels jugadors abans ni després del partit.
També apuntar que es va jugar amb les samarretes vermelles no amb l'uniforme oficial.
Des d'aquí donem les gràcies al Cirera i l'àrbitre per permetre jugar el partit i anunciar que aquesta situació no es tornarà a repetir, crec que el delegat ha de realitzar les funcions pròpies d'aquest càrrec i seré jo a partir d'ara qui s'encarregui de les tasques i preparatius d'abans i després dels partits com del que faci falta al llarg de la setmana.
Ja sap el club que estic a la seva disposició.
Força Cabrils

Entrenador: Marc Badia
Gols: Eloi (1), Jaume (3), Marc Aguado (2), Mac Ciurana (1), Gael (1).

Crònica de Josep Lechado, delegat del Prebenjamí A.