diumenge, 16 de gener del 2011

Benjamí C: Cabrils 5 - 1 Juventus

UN PREMI A L’ESFORÇ

Jugàvem contra la Juventus (segon classificat) , era difícil però desprès d’alguns minuts hem marcat un parell de golets , i hem anat fent ...., ens em divertit molt perquè la Juventus tocava la pilota bé i ens feia esforçar-nos molt per guanyar el equip, els jugadors eren bastant bons i molt ràpids,xutaven bé però quasi sempre fora.

El Sergi Cudu (el nostre porter) ha fet un partidàs, igual que L’Edu que per cert a marcat el primer gol, bé avui hem jugat tots bé i estem molt contents d'haver guanyat als segons de la lliga.

L’Adrià ha fer un hattrick, i el tercer gol de l’Adrià va ser de mig camp amb un xut molt alt i amb una rosca impressionant. El segon gol de l`Adrià ha vingut després d’un control magnífic amb la dreta i el xutàs amb l'esquerre. També els defenses que eren el Jordi, l’Axel, l’Oriol i el Martí han jugat molt bé. El tercer gol que va ser d’un xut ras de la Paula després d’una sacada de banda del Martí. Llavors va arribar un atac inesperat de la Juventus per el mig, la va agafar el seu millor davanter va xutar i va marcar i ja va quedar amb un 5-1 i això va passar a la història.

La victòria ens consolida a les posicions davanteres de la classificació. La jornada que ve l’equip descansa tot esperant el proper partit contra el primer classificat, una altra prova de foc per l’equip.

Crònica d'Adrià i Martí Dausà (jugadors del Benjamí C).