dijous, 27 de gener del 2011

BENJAMÍ-C: C.E. Pla d’en Boet “A” 2-1 C.E. Cabrils “C"

PARTIT DIFÍCIL.


Jugàvem contra els líders i sabíem que el Pla d’en Boet és un equip golejador ,en donen fe els seus resultats. El Cabrils l’equip menys golejat del campionat, va fer valer el seu estil de joc,en un camp molt complicat. Tot i el resultat advers crec que els jugadors del Cabrils poden estar més que contents i satisfets amb el joc que han desenvolupat al llarg de tot el partit. Val a dir que vàrem afrontar aquest partit amb dues baixes molt importants,el màxim golejador Edu i el lateral Oriol, tots dos malalts, des d’aquí i en nom de tots els jugadors que es recuperin el més aviat millor.

És important ressaltar el bon plantejament del partit per part de l’entrenador i delegat, que com ja hem dit no tenien a la seva disposició tota la plantilla, i tot i així han plantat cara a tot un líder, que si no fa els deures abans de visitar el camp del Cabrils en la segona volta, si pot deixar el títol de lliga.

Per últim felicitar a tots els jugadors, que amb el seu esforç, el seu enginy i la seva disciplina ens fan gaudir d’allò més.

Visca el C.E.Cabrils…

Crònica d’Enric Cuduñet (Pare del Cudu)