dijous, 10 de febrer del 2011

Aleví B: Arenys de Munt 3 - 3 Cabrils

LA FORÇA DE L’EQUIP ENFRONT DE LES INDIVIDUALITATS.

Qui no hagi vist el partit i llegeixi el titular pot pensar que es pura teoria, doncs no, aquest cap de setmana varem posar ( mes que mai ) en pràctica aquesta màxima i gràcies a l’esforç, la disciplina i la fe en una idea.

Partim de que nomes teníem 6 jugadors i sense el porter titular,( per tant la alineació era totalment improvisada ), l’equip rival va per sobre nostre a la classificació, recordàvem que tenien a la davantera dos jugadors molt bons tècnicament i també molt rapits amb la pilota als peus, ( però molt individualistes ) que ja en el partit de la primera volta ens varen donar molts problemes i que jugaven amb un pivot ofensiu que els alimentava de pilotes, doncs un cop posat tot això damunt de la taula varem decidir en el vestidor el que faríem per poder competir sense donar el partit per perdut abans de jugar-lo. La idea era “ el achique de espacios “ que deia un tal Menotti i tallar les línees de passada a les puntes per part del distribuïdor, d’aquesta manera els dos davanters no tindrien espai per poder desbordar amb carrera i disposarien de poques pilotes per crear perill, un cop teníem clar el que fer amb defensa varem decidir provar de sortir a marcar gol amb passades llargues ( al espai, i no al peu ) a l’esquena dels defensors ( una mica lents ) al davanter mes rapit del nostre equip i confiar en el seu bon fer . Doncs tot va sortir tal i com estava planejat i per si fos poc el nostre porter improvisat va tenir una molt bona actuació amb dos o tres aturades de mèrit .
Felicitats a tots els que varen participar en aquest partit!!!
Vull també felicitar i donar les gràcies als aficionats / ades que en tot moment varen donar ànims ( ànims i no ordres ) als jugadors per no defallir i aguantar l’esforç i la concentració durant tot el partit . Jo m’ho vaig passar molt i molt be.
Crònica d'Albert Abril, entrenador de l'Aleví B.