dilluns, 14 de febrer del 2011

Benjamí A: Masnou 5 - 0 Cabrils

Partit a casa del capdavanter, reconeixent que són millors que nosaltres, podem fer-ho millor, falta intensitat en moltes fases del partit, fases en las quals ens fan els gols, seguim penalitzant-nos a la primera part.

Tenim un bon equip però tots han de posar la cama amb més força per no perdre tots els rebots, cal xutar més a porta, el centre del camp ha de ser més agressiu i deixar anar la pilota amb major rapidesa i criteri, la defensa no ha de tenir por, al final són ells els que reben puntades, en futbol sempre és a l'inrevés.

Els nostres davanters reben puntades, els nostres defenses també, ¿què fem nosaltres?, ens passa per posar la cama fluixa, al final del partit contra el Masnou, estava esgotat per les carreres que vaig haver de donar per curar cops que havien rebut els nostres.

Vam començar la 2ª volta amb victòria, perdre a casa del Masnou era previsible, però el proper partit a casa contra la Juventus hem de sortir a mossegar, els van empatar en la primera volta i els guanyarem en la 2ª.

Animo als pares i mares dels jugadors a vindre tots junts a animar, els jugadors (els nostres fills) notaran aquest ànim i sortiran amb major força, si ens fiquen un gol no passa res, animem, al final la pinya entre tots serà major i arribaran molts resultats positius.

Crònica de José Prudencio, delegat de l'equip.