dijous, 24 de febrer del 2011

Benjamí A: Cabrils 3- 6 Juventus

Si algú aconsegueix que la primera part sigui només per escalfar estaríem a la part alta de la classificació, encara que no m'estranya durant la xerrada prèvia al partit el que menys va badallar ho va fer unes tres vegades, no es va salvar cap.
A més a més si ens treuen els gols de córner serien capdavanters, seguim encaixant com a mínim un gol de córner per partit, en aquesta ocasió per una errada de marcatge, no sabia si el que va fer el gol estava només passant el dissabte a la nostra àrea.

Fins a aquí lo dolent, la resta del partit jugat com s’ha de fer, amb intensitat, posant la cama i sense por, els nostres gols van ser per insistència i fer el que diu l'entrenador.

· Primer gol de Roger, va anar decidit a buscar la pilota posant la cama com se te que fer amb el convenciment que seria seva, després el xut a porta és per treure’s el barret, FELICITATS ROGER si en lloc de futbol fos básquet seria jugada de 3 punts.

· 2º gol diagonal perfecta, Roger rep la passada, es planta sol davant del porter i GOL.

· 3er. Gol Josep lluita la pilota sense descans, encara que en una primera ocasió sembla que li van treure, contínua sense arrugar-se, recupera , torna a xutar cridant (semblava un jugador de tennis quan impacta la pilota en la raqueta) el porter no bloca i Roger com si fos davanter centre no perdona.

Que fàcil és marcar gols fent el que us demana L’Aleix!, ara teniu 5 partits seguits que per equip podeu guanyar-los, més si jugueu els 4 quarts amb intensitat (PREMIA – SANT POL – TORDERA I BLANES), recordeu, en la primera volta si haguéssiu guanyat a casa del Blanes us haguéssiu posat 3er. en la classificació.

¡Força Cabrils! estem a la 2ª volta, heu de demostrar que sou un gran equip.

Crònica de José Prudencio, delegat Benjamí A.