dimecres, 2 de febrer del 2011

Benjamí C: Cabrils 8 - 1 Rocafonda

TORNEM A LLUITAR PER LA CHAMPIONS

Avui el Benjamí C tenia un partit important per tornar-se a ficar entre els 5 primers. Tornava l’Edu després de la seva baixa però l’Oriol, un jugador clau en defensa encara estava malalt.

El Cabrils va començar sortint adormit, no ens ho podem permetre, però mica en mica va començar a jugar a futbol com ells saben. Han començat a arribar els gols al segon quart.

El primer l’ha marcat l’Edu desprès d’una pilota dividida que l’Eduard ha lluitat fins aconseguir el 1-0. El segon també l’ha marcat l’Edu després d’una pilota recuperada per ell mateix i un xut amb la cama esquerra. El tercer va arribar desprès d’un xut de vaselina de l’Edu que dona al travesser i el rebot el remata de volea l’Adrià amb l'esquerre fent el 3-0. El quart el va marcar l’Edu i així va acabar la primera part.

A la segona part va començar marcant l’Edu desprès d’un centre molt bó d’en Dani que l’Edu remata amb el genoll i es cola per l’esquadra. El sisè el va marcar en Martí desprès d’un xutàs que va entrar per tota l’esquadra. El setè el va marcar l’Adrià desprès d’un xut de bastant lluny que al porter se li va escapar. I el vuitè el va marcar l’Alejandro amb un gol molt treballat i celebrat amb la seva habitual metralleta.

Felicitats a tot l’equip i seguim així. FORÇA CABRILS!!!!

Crònica d'Eduard Paytuví (jugador del Benjamí C)