dimecres, 9 de febrer del 2011

Benjamí B: Valldemia Maristes 1 - 2 Cabrils

L’EQUIP NO EL FORMA 1 NI 2 JUGADORS, EN AQUEST CAS SOM 12!!

Hi ha partits que es resolen gràcies a una acció individual, però hem de tenir en compte que sense els companys d’equip no podria ni jugar a futbol (esport d’equip) ni podria evolucionar o millorar en l’aprenentatge d’aquest esport. Per això, des del principi de lliga la norma mes important que he intentat inculcar és el no destacar individualitats i SI destacar molt les millores col•lectives!!

En els últims 7 partits portem 6 victòries i 1 única derrota (molt dolorosa per la forma com es va produir) que demostren que aquest equip està en una progressió tècnica i tàctica tant individual com col•lectiva molt i molt ascendent, però el que no es pot perdre mai és l’actitud, les ganes i l’ambició de jugar, d’ajudar a un company i de recuperar la pilota.

Aquest cap de setmana ens visita el Masnou i desprès tenim tres partits seguits fora de casa. El d’aquesta setmana és un partit molt complicat on si no anem amb la màxima concentració i ambició no en traurem el resultat desitjat.

I repeteixo, en el nostre equip és molt important una de les màximes de la filosofia del nostre club: L’EQUIP I ELS COMPANYS ESTAN PER DAVANT DE LES INDIVIDUALITATS!!!

VISCA EL CABRILS!!!
Crònica de Lluís Díaz, entrenador Benjamí B.