dijous, 24 de febrer del 2011

CRÒNICA ALEVÍ B: VALLDEMIA 6 – 2 CABRILS

DESASTRE TOTAL

Si volgués rescatar alguna cosa bona d’aquest partit em seria molt difícil. Normalment no soc gaire crític amb l’equip en aquestes cròniques post partit ( tampoc se si se les llegeix gaire gent, ja que crec que ha estat poc publicitada per part del Club ), les critiques les fem en el vestidor així com les lloances, però començo a estar diguem-ne preocupat ( per fer-ho “suau” ) d’algunes coses. Si ens prenem en serio el que estem fent i jo ho faig no m’agrada la dinàmica en la que ha entrat l’equip.

Però centrem-nos en el partit, A ) Com ja va sent habitual em anat amb 7 jugadors justos ( en portem 3 o 4 de partits en aquestes condicions ) si que podria demanar jugadors als altres equips de la mateixa categoria, però no es el meu estil ja que crec que cada un ha de assumir les seves responsabilitats ( pares, jugadors i entrenadors pactades a l’inici de la temporada ) i no anant tapant forats que a la llarga per molt bons que siguin els resultats aconseguits en el partit disputat son perjudicials per el bon creixement de la persona i del Club. B ) Molt mala gestió per part de l’entrenador d’aquests 7 jugadors tan a nivell futbolístic, com a nivell de persona per la qual cosa demana disculpes als jugadors i familiars que varen assistir al partit, es va deixar emportar per la inèrcia del joc i no va trobar solucions per fer entrar a l’equip en la disputa del partit o si mes no donar una bona imatge fins al punt de fer pagar la seva frustració en els jugadors. C ) Nefasta predisposició per part dels jugadors a jugar aquest partit ( quasi tots ) ja que sembla ser que nosaltres si no juguem en un camp de gespa no juguem be ( en part es cert però ne es pot ser tan “señorito” ) es a dir que ja varem sortir condicionats per la pròpia actitud negativa de afrontar el “match”. D ) Evidentment l’estat del camp, irregular, sec, petit ........no ha de esser excusa però val a dir que no ens hi varem adaptar gens ni mica. E ) El rival, que evidentment no era ni de bon tros el que varen presentar a la primera volta.

Si barregem tots aquests factors en surt un partit molt dolent i no parlo del resultat que ha de esser una conseqüència i no una finalitat del treball fet durant els entrenaments ( aquest es un altre tema que tocaré en un altre moment i que també se’ns esta escapant de les mans ).

Be, passem pàgina , aprenem dels errors i afrontem el proper partit amb mes il·lusió, que ens be el segon classificat de la lliga i intentarem “competir” amb un mínim de seriositat.

Ànims.

PD :Una reflexió als jugadors ( que evidentment faré en el vestidor ) : abans de criticar al company ens em de mirar al mirall.
Crònica d'Albert Abril, entrenador aleví B.