dijous, 24 de febrer del 2011

Benjamí C: Cabrils 11 - 1 Masnou At.

EL BENJAMI C TORNA A GUANYAR

El Cabrils ha guanyat per 11-1 al Masnou Athletic i així tornava a la realitat i amb un molt bon partit. Teniem dues baixes molt importants en defensa com eren l'Axel i l'Uri. I vem tindre que provar a l'altre Uri i al Manu en defensa i la veritat és que ho han fet molt bé. I també tornaven dues baixes molt importants, l’Adrià i l’Edu que tornava a estar al 100x100.

El Cabrils es va avançar desprès d’una assistència a Dani de l’Edu i Dani va acabar enviant-la al fons de la porteria. El segon va ser igual desprès d’un passe de Edu i Dani acabava enviant-la al fons de la porteria i el tercer també va ser totalment igual. Però el quart ja no. Va marcar Dani també però l’assistència va ser de Cudu després de una sacada de porteria de Cudu i Dani acabava definint molt bé. El cinquè va ser de Edu després de una magnifica jugada que acabava definint ell mateix. El sisè, el setè i el vuitè els ha marcat l’Edu després de bones jugades individuals. I el novè el va marcar Paula que acabava de entrar i amb un simple toc va fer el 9-1. I el desè el va tornar a marcar Edu desprès de una bona acció i acaba enviant-la al fons de la porteria. I el onzè el va marcar Alejandro en un gol molt buscat que ho celebrava amb la seva celebració habitual, la metralleta.

Felicitats a tots i sobretot al Dani pels seus quatre gols i a l’Adrià i al Martí que encara que no hagin marcat han fet un partidas i m’ha fet la majoria de les assistències del meus gols.
FORÇA CABRILS!!!!

Crònica d' Eduard Paytuví, jugador del Benjamí C.