dijous, 10 de febrer del 2011

Aleví C: Cabrils 7 - 0 Cabrera de Mar

L’evolució continua...!!!!!!!

Continuem amb els resultats positius en aquesta segona volta. Comencem a semblar un equip. Tots junts. Tot i les baixes constants d’aquest equip, els que queden estan treballant de valent per mantenir el ritme en els partits.

Amb individualitats no podríem seguir el ritme, en canvi, jugant com un equip, aixecant el cap, obrint espais i donant sortida , hem aconseguit arribar a la 4ª posició en la classificació general realitzant uns partits bons en la majoria dels quarts. Lògicament tot això és fruit de l’esforç i el treball constant que aparentment, sembla que comencem a entendre (a vegades).

Potser el plus de motivació de tenir “el míster”, lesionat i recent operat, fent costat als seus jugadors, va donar ales a la davantera que va estar molt encertada i disciplina a la defensa que, com ja ens tenen acostumats, últimament van estar perfectes. Aquesta contundent victòria va servir com homenatge dels Indomables al seu Mister, BORJA i algun que altre aniversari...
...Però tornant a la terra..., aquesta setmana juguem contra el nostre gran rival, i quan dic gran, vull dir gran d’estatura i categoria. Ja que possiblement no estiguin gaire contents amb la nostra classificació. De moment ja ens han canviat el dia del partit.Vull entendre que ha estat per respectar l’arròs del Diumenge a casa la iaia. I no amb cap motiu extra esportiu. Esperem que aquesta vegada no els hi tornin a faltar jugadors de la categoria (recordem que tenen dos equips)i hagin de recórrer a categories superiors.

De totes maneres que no s’oblidin que això motiva molt més els nostres Jugadors.

Enhorabona nois!!!! FORÇA CABRILS!!!!!
Crònica de Lluís Feixas.