dijous, 10 de febrer del 2011

Benjamí C: Cabrils 3 - 2 Canet

PELS PÈLS

El Cabrils que començava la segon volta amb un partit important recordant que a la primera volta va perdre per 2-0. El Canet va sortir molt motivat i el Cabrils confiat i aquest partit si haguèssim jugat com ells saben no haurien patit com van patir.

Però el primer gol el va marcar el Cabrils aprofitant una errada del porter al no sortir i l’Edu la va creuar al fons de la porteria. L’entrenador del Canet li va fer una mica de bronca al porter (no m’agradaria està en el seu lloc). Desprès, ja al segon quart, el Canet ens va marcar l'empat a un. El Cabrils que ha de guanyar tots els partits de la segona volta per acabar primers o segons no es podia permetre empatar i sobretot contra un equip fluix i per això va fer un 2-4-1, suposo. I llavors ens van fer el 2-1. El quart quart el Cabrils es va començar a espavilar. I llavors va començar la remuntada. L’Adrià va aprofitar una oportunitat clara per éll, és el nostre especialista, de falta que la va clavar per tota l'escaire, però llavors van començar a celebrar-ho com si haguèssim marcat aquell gol que va fer el Iniesta al Chelsea i Edu va agafar la pilota ràpidament va córrer a plantar-la i els va cridar allò del Iniesta. I el tercer el va marcar Adrià, un golàs que la va rebre de Edu i al primer toc amb qualitat va marcar el 3-2, que ara si que ja podíem celebrar-lo una mica.

Felicitats a tot l'equip per la temporada que estem fent que jo no m’ho esperava. I sobretot a l'Adrià per aquests dos golassos i per haver-nos donat la victòria.

Crònica d'Eduard Paytuví, jugador del benjamí C.