divendres, 9 de novembre del 2007

5ª JORNADA DEL FUTBOL BASE

Aquest cap de setmana es disputa la 5ª jornada de lliga de tot el futbol base del C.E.CABRILS. Per una banda juguen a casa com a locals l´Infantil que buscarà la primera victòria de la lliga enfront el MONTGAT a partir de les 9.00 del matí. A 2/4 de 11, ho farà l´Aleví enfront d´un dels equips cpunters a la lliga, el CENTELLES. Paral·lelament, en nostre Benjamí "B" buscarà també el primer triomf a la lliga que els hi dongui confiança davant la FUNDACIÓ DE MATARÓ. Una mica més tard, a les 11:30 hores, el Pre-benjamí "A" intentarà mantenir la seva posició privilegiada a la lliga (LIDERS) enfrontant-se al PREMIÀ DE DALT. Ja en ple migdia, el cadet s´enfrontarà en duel local al VILASSAR DE DALT.
El nostre benjamí "A" haurà de matinar per enfrontar-se a les 9.00 a la PENYA BARCELONISTA DE CALELLA en el seu camp i intentar mantenir la línia de resultats i bon joc exibida fins el moment, mentre que el Juvenil visitarà el camp del CIRERA i intentarà donar una imatge diferent a la donada el cap de setmana passat i recuperar de nou les posicions capdavanteres en la lliga.
amateur juga a les 18:00 a Cabrils contra el DOSCAFAR i el 1º equip ho farà en el sempre difícil camp de la JUVENTUS de Mataró i intentarà mantenir el liderat en el el grup 4 de la Segona Territorial.
Així doncs, molta sort a tots, i us mantindrem informats.
FORÇA CABRILS!!!