dissabte, 3 de novembre del 2007

EN EL BON CAMÍ

Després de la derrota la setmana passada enfront el PINEDA, avui el benjamí "A" del C.E.CABRILS ha tornat a agafar el bon camí, no tant pel resultat (3 a 0 al MONTGAT), com si pel bon joc demostrat en moltes fases del partit. El partit es presentava amb 4 baixes importants (malalties, jugadors de pont, falta de fitxa), però així i tot hem sabut jugar amb seriositat, treball i entrega. Davant ens hem trovat un equip que, tot i anar últim a la classificació ens ha donat molta feina, sobretot a la primera part, on s´ha arribat amb un empat a 0 gols. Ja en la segona part, i a partir del primer gol, l´equip s´ha obert més, ha jugat més com a conjunt i a començat a demostrar tot allò que aquests jugadors porten a dins. Cal, però, no adormir-se, seguir treballant per millorar sobretot la col.locació en el camp, però sobretot el joc d´atac. Som un equip que defensa molt bé (5 gols en contra en 4 partits), però en canvi ens falta molt treball ofensiu (només 10 gols a favor). La davantera ha de ser més agressiva, lluitadora i xutar més. En aquest sentit, avui molt bé el treball ofensiu del Borja, que amb una mica més de sort hauria pogut aconseguir un parell de gols. Els gols avui han sigut obra del Gabri (2) i el Xavi.