diumenge, 4 de novembre del 2007

PARTIT ACCIDENTAT

Dissabte es va jugar la 4ª jornada en categoria INFANTIL on el nostre club va perdre per 7 a 1 enfront l´ESCOLA DE LLAVANERES. Va ser un partit molt accidentat, on el nostre jugador Achraff es va trencar la clavÍcula en una jugada de mala sort. Malgrat la diferència física vam demostrar que cada dia anem millorant els conceptes futbolístics. La diferència física en aquesta categoria és un imponderable que es fa notar contra alguns equips i ahir va ser clau. Malgrat tot, continuem jugant molt ben col·locats, combinant amb encert la pilota que ens va permetre crear opcions per bandes originant ràpids contraatacs aprofitant la velocitat dels extrems i davanters
L'equip contrari a la primera part va forçar el joc al "balonazo" per fer valer la seva superioritat física. Quant vam sàpiguer combinar, vam poder trencar la pressió al mig del camp i vam tornar a entrar al partit, arribant al descans amb un 3-1 però amb ocasions per poder haver fet més gols. A la segona part, vam crear un parell de contraatacs perillosos però arrel de la lesió de l'Achraff ens vam deixar anar arribant-se al marcador final de 7 a 1.
Ens va faltar una miqueta de rapidesa en el mig del camp, per poder originar transicions ofensives més directes, alhora que vam estar una mica estàtics en atac. A vegades, tenim tendència a jugar massa junts al mig del camp, cosa que ens tapa forats en atac i fa que s'originin masses opcions en superioritat a l'equip contrari.

Ara el que toca és continuar treballant i donar tot el suport necessari a l'Achraff en la seva recuperació. Val a dir que es va comportar com un valent malgrat la gravetat de la lesió; ànims!