diumenge, 18 de novembre del 2007

VALLDÈMIA 11 - CABRILS 3

Hat trick de la Heily i moltes errades ofensives i defensives.

Un altre cop la falta de confiança ha fet que l'equip adversari pogués imposar la condició física i ens endosés una golejada (val a dir que le resultat just hauria sigut un 11 a 7 o similar perquè vam fallar moltes ocasions).

Els conceptes que demostrem a l'entrenament no s'acaben de plasmar al camp en els partits de lliga, amb molts jugadors rendint per sota de les possibilitats. Es una llàstima perquè vam saber aguantar la posició durant tot el partit i el partit es va desnivellar degut a que en tots els u contra u, els jugadors del Valldèmia van enportar-se la pilota per creure més en les seves opcions.

A la primera part vam aguantar el 0 a 0 durant gairebé un quart d'hora, generant ràpids i perillosos contratacs,... i vam saber treure la presió asfixiant dels primers 10 minuts del Valldèmia. Però fruit d'una jugada amb molts errors defensius vam encaixar el primer gol i per falta de concentració, el segon.

Desprès amb una GRAN jugada d'estratègia col.lectiva -primer forçant una falta al límit de l'àrea, després pujant a rematar gran part de l'equip, la defensa al mig del camp, treient en curt la falta, centrant al primer pal entre el porter i la defensa, i rematant de cap amb contundència- vam aconseguir el 2 a 1 que ens tornava a ficar el partit.... però en 5 minuts ens vam ficar 4 gols...

Quant l'equip contrari ens presiona ens posem nerviosos i els donem moltes facilitats (mig del camp sense aguantar la posició i entrant al contrari donant espais, els extrems no tanquen suficient en defensa, ni obrim el camp en atac, la defensa tocant la pilota fluixa i no essent expeditiva, refusos en horitzontal i no a la banda --com l'errada del David Garcia jugador del RCD Espanyol el gol a la semifinal tornada de la UEFA.... la davantara no pressionant al rival... senyors al futbol també s'ha de córrer sense pilota!).

Hem demostrat que quan juguem col.lectivament remontem, defensem i creem moltes ocasions de perill. Entre tots els jugadors hem de recuperar la confiança i lluitar per aconseguir plasmar les ràfegues de bon joc en una continuitat al camp. Col.lectivament podem compensar la diferència física que ens trobem en algunes ocasions. En els partits no ens toca preocupar-nos del resultat sinó del joc i com millorar-ho.

Fecilitats a la Heliy per aconseguir un Hat Trick --3 gols--, a Anglaterra s'hagués emportat la pilota signada per tots els jugadors i l'àrbrit!!!