dissabte, 10 de novembre del 2007

DERROTA DE L´INFANTIL

CABRILS 0 –MONTGAT CD 4
Els pitjors 35 minuts i els millors 35 minuts
En aquest partit hem vist el que no s'ha de fer i el que sí s'ha de fer. A la primera part hem jugat molt apàticament, sense saber anticipar-nos a les jugades del rival. El Montgat ens ha tancat al nostre camp i no hem estat encertats en les poques ocasions creades. Fruit d'això a l´arribar al descans amb un 0-3 en contra totalment just.
Derprés de les correcions al descans hem jugat amb molta més intensitat, avançant línies, sabent administrar el joc, i amb una defensa expeditiva. Finalment hem demostrat el que podem fer: jugar col·locats, expeditus en defensa, transicions ràpides a l'atac. Les ocasions creades no les hem pogut aprofitar i hem sapigut contenir els ràpids contratacs del Montgat. Fruit d'això la defensa s'ha vist obligada a cometre penal, però el porter Edu l´ha pogut aturar.
Cal continuar treballant per millorar cada dia. Si treballem i fem el que sabem fer, segur que veurem moltes segones parts i menys primeres parts.
Hem tornat a demostrar que tenim molta capacitat de reacció i mentalitat, això són els "mimbres" d'un equip. Ara falta agafar confiança per demostrar-ho al terreny de joc.