dilluns, 26 de novembre del 2007

BADADA MONUMENTAL

JUVENTUS 5, CABRILS 3 - JUVENIL

L’enfrontament d’aquest cap de setmana, era vital per les nostres aspiracions a la lliga. Ens enfrontàvem amb un dels rivals que lluitaran al cap davant de la classificació.
Es va començar el partit amb determinació i encert. En el primer minut del partit l’equip es va avançar en el marcador, existia la sensació de voler canviar la dinàmica dels últims partits, però la Juventus no estava disposat a permetre-ho. Van començar a desplegar un joc més agressiu evitant qualsevol inici de contraatac i creació de moviments ofensius sense deixar de costat les seves intencions de guanyar el partit. El Cabrils va començar a perdre terreny i l’últim minut de la primera part l’equip local va empatar el partit.
El inici de la segona part va recordar els primers partits de la temporada amb intensitat, connexió i definició, tot i que només va durar 15 minuts l’equip es va avançar per dos cops al marcador (1 – 3). Amb diferents badades defensives i dos grans gols l’equip local van aconseguir empatar el partit, però encara teníem que demostrar la nostra falta de concentració als partits (marxar de la nostra posició per anar a una baralla verbal), la Juventus va treure ràpidament i van aprofitar una superioritat numèrica per avançar-se en el minut 45 de la segona part.
Em perdut partits molt importants, però també es cert que la lliga es molt llarga i tots els equips tindran moments delicats durant la temporada. Nosaltres tenim que pensar en recuperar el nostre joc lo abans possible, divertir-nos, no patir tant i esperar la nostra oportunitat.