dissabte, 17 de novembre del 2007

SUMAR SEMPRE ÉS POSITIU

Aquest matí el Benjamí "A" del C.E.CABRILS s´ha enfrontat al cuer de la classificació, l´OLIMPIC DE MALGRAT. D´entrada semblava un partit molt assequible per la diferència en la classificació, però el què compte és el treball en el camp i no en la classificació i hem acabat empatant amb empentes i rodolons a 1 gols, gol aconseguit en posició dubtosa (fòra de joc) pel Jaume.
D´aquest partit en podem treure vàries lectures o conclusions Anem per parts i utilitzarem dites populars:

1.- No es pot dir blat fins que no és al sac i ben lligat: tots, entre ells jo (l´entrenador) donavem el partit per guanyat abans de jugar, i això no es pot fer mai. Els partits s´han de jugar primer, i després parlar, per tant, part de l´empat és MEA CULPA.

2.- "Quien mucho abarca poco aprieta": hi ha una sèrie de jugadors que volen fer-ho tot, atacar, defensar, marcar gols, evitar-los, ....., i l´unic que aconseguim és fer-ho malament tot. Per tant, hem d´apendre a assumir primer les nostres responsabilitats, intentant fer la feina que ens assigna l´entrenador el millor possible.

3.- Qui juga amb foc es crema: hi ha coses que no hem de fer mai, entre elles driblar sent l´últim home. Si driblem i perdem la pilota, contratac i gol. Però també hi ha una dita que diu: qui no arrisca, no pisca.

4.- Qui bada, cau: hem d´aconseguir concentració, treball, esforç i entrega durant tot el partit. Si badem, passa el què passa.

5.- De mica en mica, s´omple la pica: millor 1 punt que res. Mica en mica anem sumant.

6.- Dedicada a la grada (la visitant): Què fant els infants? El què veuen fer als grans: actitud lamentable per part dels seguidors de l´equip contrari que quasi suposa la suspensíó del partit. Després ens extranyem de l´actitud dels nostres fills. Vaja exemple.

7.- No hi ha millor sord, que qui no vol escoltar: si realment volem aprendre i millorar hem d´aprofitar els coneixaments que els nostres entrenadors ens volen transmetre durant els entrenaments i els partits. Si som els primers a no estar per la feina, a no pendre atenció, a no estar concentrats, després passa el què passa.

No vull acabar sense fer dues mencions especials:

Primer, al debut del BILAL amb el Benjamí "A". Jugador ràpit, inquiet, actiu, nerviós, però que encara ha d´assumir el seu joc i la seva posició en l´equip. Moltes felicitats.


Victor, Bilal i Jaume, protagonistes destacats del partit


En segon lloc, el gran treball que ha fet el "teòric" equip suplent remuntant i igualant un partit que se´ns havia posat coll amunt: moltes felicitats al Nil, Victor, Jaume, Tomàs, Bilal, Pedro i Nico així com a la resta de jugadors que han participat del partit.

Equips benjamí de l´Olímpic de Malgrat i el C.E.Cabrils

Crònica i fotografies de Pere Bossa, entrenador del Benjamí "A"