diumenge, 25 de novembre del 2007

DERROTA DEL CADET

TIANA 4, CABRILS 2
Els primers 15 minuts van condicionar la resta del partit. Els nostres varen començar molt freds i descol·locats, especialment la nitja que no presionava lo suficient. En els minuts 6 i 8 ens van marcar dos gols des de fòra de l´àrea amb jugadors totalment desmarcats. En el minut 13, una falta des de mig del camp la remata de cap el davanter estant totalment sol. Així com el 4 a 1, però aquest cop amb el peu (min.27). De totes maneres, a partir d´aquest moment estaven millor posicionats i havien arribat a porteria en 4 ocasions (3 de´n CUENDE i 1 de l´ÀLEX), però les intervencions del porter contrari van impedir el gol. La segona part va començar amb un xut al pal del TIANA. Fou una jugada aillada doncs aquest segon període fou totalment del CABRILS, amb un gran gol de´n JACAS de gran jugada (min.60) i un altre de´n MARC de cap després d´un corner. A més, varem tenir fins a 6 clares oportunitats.
Al final, gust amarg, doncs el joc desplegat durant el segon període donava a entendre que espodia haver aconseguit alguna cosa més positiva.