dilluns, 12 de novembre del 2007

EL FANTASMA DE LA IMPOTÈNCIA

Dir que juguem amb varies baixes importants, en una superfície a la qual no estem habituats o amb un retràs horari poc freqüent son excuses que no faciliten les explicacions.
Un Cabrils desconegut, sense intenció de voler realitzar l’estil de joc el qual està habituat i amb por de no estar a l’alçada de les seves possibilitats.
Es va oferir una primera part sense espectacle i amb molta igualtat, degut al xoc entre mitjos dels dos equips. La única alternativa va ser el joc directe (gran equivocació), triada per les dificultats en el control de la pilota per un equip i per les característiques de joc de l’altre.
El Cabrils no va existir en tota la segona part, amb el cap més ficat en la victòria que en el intent de jugar la pilota, es van començar a perdre totes les possibilitat a mesura que l’equip contrari materialitzava les seves oportunitats (4 gols en els 15 últims minuts). La impossibilitat per generar joc i la diferencia en el marcador cada vegada més amplia, va provocar per primera vegada una sensació d’impotència mai viscuda fins el moment.
Resultat final del partit del Juvenil "A": Cirera 4, Cabrils 0

Crònica d´Albert Sànchez, entrenador del Juvenil