dilluns, 19 de novembre del 2007

GUANYEM, PERÒ NO CREIXEM

PINEDA 0 - C.E.CABRILS 4
Nova victòria del Prebenjamí "A" i ja en van sis.
En un dia poc habitual, hem disputat el partit de futbol setmanal (disputat es un dir), i l’hem guanyat, però no hem convençut a ningú, no hem gaudit i no hem fet gaudir a els nostres “supporters”. Ha estat un partit per a oblidar, en el qual hem pecat d’excés d´individualisme (hem de ser més solidaris) i de manca de joc d’equip, també és ben cert que és força difícil jugar contra equips que es tanquen al darrera i no deixen gaires espais (feina de l’entrenador trobar aquets espais).
També és cert que creem moltes ocasions de gol però no les materialitzem, tenim un baix percentatge d’encert de cara a la porteria i això es degut a l’ànsia de volgué marcar “el gol “. Hem de crear ocasions, si, però, no precipitar-nos a l’hora de fer l’última acció.
Sempre és el mateix, uns han de treballar perquè els altres puguin marcar i d’aquesta manera el que marca es “TOT” l’equip, (la jugada es comença per una banda i s’acaba per l’altre), i això sembla que encara no ho entenen (feina de l’entrenador).
No vull acabar aquesta crònica sense destacar dues coses , la primera és fer esment de l’excel·lent aturada de l’Alex en l´única ocasió clara de gol que va tenir l’equip contrari i la segona es felicitar a “l’equip de pares/mares”que en un determinat moment del partit, quan el joc estava ensopit i fred, amb els seus crits d’ànim han fet despertar als nostres jugadors . 10 punts per els pares/mares.

PD : Si no despertem ens faran despertar.

Equips Prebenjamí del Pineda i el Cabrils

Crònica d´Albert Abril, entrenador del Prebenjamí "A"

Fotografia gentilesa de Lluís Feixas