diumenge, 6 d’abril del 2008

PARTIT D´ENTRENAMENT ENTRE PREBENJAMINS

Ahir dissabte es va disputar un partit d´entrenament entre els jugadors no convocats del Prebenjamí A de l´Albert Abril i el Prebenjamí B de l´Andrea. Aquest partit ens va servir a tots per veure l´evolució dels més petits del club. Alguns d´ells l´any vinent estaran en categoria Benjamí i altres s´estrenaran en competició oficial. Des de la coordinació del C.E.Cabrils us vull animar a tots a seguir venint amb ganes i ilusió cada dia als entrenaments. Amb el treball constant i diari és com realment evolucionareu. Moltes felicitats a tots.
Us adjunto crònica de l´Andrea.
Hola petits!! Avui hem jugat un partit en general una mica desastrós… Tot i ser un partit que era d’entrenament, era per demostrar tot el que havíem après durant els entrenaments que fem cada setmana. La veritat és que no he sortit molt contenta, perquè he vist molt de desordre dins del camp, sobretot les posicions de cada un de vosaltres. Us movíeu per on volíeu, i cada jugador te la seva posició, i cap ha de jugar en una altre que no sigui la seva.
En general a tots us he vist amb falta de motivació, potser perquè era un partit entre nosaltres, però és en aquests partits on hem de jugar bé i on jo veig si en els entrenaments esteu o no concentrats, ja que és en els partits on es reflexa i veig més les errades que s’han de millorar. Per això és molt important fer bé els entrenaments, perquè si en els entrenaments no esteu, tampoc ho estareu en el partit . Ara toca treballar més i millorar allò que hem de millorar.
Ànims craks!!
Crònica d´Andrea Artero, entrenadora del Prebenjamí B
Crònica de Pere Bossa, coordinador futbol base