diumenge, 13 d’abril del 2008

DERROTA REAL, EMPAT MORAL

Ahir dissabte el Benjamí A va perdre per 1 a 2 enfront del CIRERA. Dies abans del partit creia que era un partit per guanyar, no sense dificultats (empat a un a l´anada) però el veia factible per la millora demostrada per l´equip en les últimes jornades (5 victòries consecutives). Però baixes importants d´última hora ens van fer restar potencial ofensiu a l´equip i ens va fer variar la nostra tàctica habitual (1-3-3). Ja el divendres varem entrenar aquesta nova variant tàctica (1-2-1-3) per intentar dotar a la davantera de més potencial, però ja se sap, les coses s´han de treballar molt perquè madurin. Tot i això el partit va ser molt igualat. Es va avançar a la primera part el Cirera després d´un xut al pal on el davanter va ser més viu que el nostre porter i es va endur el rebot. Ja a la segona part, un gran Jaume aconseguia l´empat després d´una brillant jugada col·lectiva, i igual com li va passar al Getafe enfront del Bayern, en l´últim minut, quan tot semblava indicar un empat una jugada de contracop del Cirera ens va tirar les ilusions per terra.

Avui m´agradaria destacar per sobre de tot el gran treball de tots els jugadors convocats:

Pedro, el nostre porter, cada dia més consistent, amb grans intervencions. Va treure moltes pilotes perilloses, sobretot una falta directa a la segona part que tot el públic ja cantava com a gol.

Xavi, un partit magnífic, cada dia va a més. Molt bona tasca defensiva (falta una miqueta controlar la teva esquena) i molt bon balanç ofensiu.

Andrew, en la seva línia, molt treballador i molt bona col·locació i empenyent sempre l´equip endavant.

Nil, em va sorpendre gratament. Ja en els últims entrenaments i partits, però sobretot divendres, t´he vist molt bé, però dissabte encara millor. Gran col·locacio i serietat en una tasca sempre difícil com tancar la defensa. Llàstima del cop amb la tanca.
Nico, una posició nova per a tú que ha fet que estiguessis una mica perdut, però molt bona feina, tant ofensiva com defensivament.
Victor, molt i molt bé. Se´t va encomanar anular al seu millor jugador (la noia) i no va tocar pilota en tot el partit. Gran treball i desgast físic en benefici de l´equip

Jaume, cada dia vas a més. Ahir un golet i millorant el treball d´equip. Falta una mica més de balanç defenisu (baixar a defensar)

Miguel Angel: bon treball ofensiu i defensiu, però cal millorar el joc amb la cama dreta per poder finalitzar correctament moltes de les jugades.
Així doncs, enhorabona a tots pel treball fet ahir. Llàstima que el resultat no fos positiu.