diumenge, 6 d’abril del 2008

HA FALTAT MARCAR

En partit disputat aquest matí, el CADET ha sortit derrotat per 1 a 0 enfront del Premià de Dalt.
El partit ha començat amb molt bon control al mig del camp dels nostres jugadors: bona col.locació, línies ben juntes. Això ha provocat que tinguéssim bastantes oportunitats de gol mentre que l´equip contrari no arribava a la nostra porteria. Però al minut 28 de la primera part, en una falta d´entesa entre la defensa i el porter ens han marcat l´1 a 0 definitiu. Només hem tornat a crear perill a l´últim minut amb un xut al pal de falta directa de´n Melendo. A la segona part ells tampoc han creat problemes al nostre porter malgrat els nombrosos errors comesos en defensa. Però el què ens ha fet perdre el partit ha estat la falta de definició davant de la porteria contrària. Mal partit i mal resultat davant d´un equip que pràcticament no ha fet res de l´altre món. Ànims nois, avui no era el nostre dia.