dimecres, 9 d’abril del 2008

VICTÒRIA CONTUNDENT

L'infantil va demostrar Dissabte passat la millora consolidada durant la temporada.

Va haver-hi un pre-partit atípic:

1) primer l'horari gens habitual del partit, 14h30, convocatòria a les 13h15, dinats!!!
2) més de 30 min de retard....
3) no hi ha camp d'escalfament i escalfem en un camp de sorra de l'escola annexa al camp (ara sí que es nota la gespa artíficial!)
4) escalfament al camp pero compartit entre el dos equips... el Bernat va escalfar en porteria petita!!!

Però, tot i els nervis previs (que van fer que a l'escalfament no estiguéssim el concentrat que cal), vam sortir molt enxufats al partit i vam cuallar una primera part gairebé perfecta.

Vam sortir clarament a l'àtac, amb domini de pilota i jugant sempre al seu camp. Abans dels primer 5 minuts, el Moha va marcar el 0-1 de un cacau desde fora de l'àrea per tota l'escaire. Però si maco va ser el gol, millor la jugada, on el mig del camp va retrocedir la pilota a un company desmarcat amb millor opció de jugada. A vegades, reculant s'avança!

El gol ens va donar confiança i vam continuar dominant el partit, desenvolupant el joc al camp contrari i amb un molt bon equilibri entre línies. La defensa es va mostrar molt segura, movent molt bé la línia i jugant molt avançada. Es cert que implicava assumir riscos, però la coordinació entre els 2 Gerards (Lombarte i Roura) i els centrals (Moha i Aytam) feia que els rivals no tinguéssin espais. Esment especial pel Bernat que va jugar molt concentrat, sent un defensa més. En efecte, al jugar amb la defensa avançada va haver de soritr a "despejar" les pilotes llargues que els rivals es veien obligats a llençar al sentir-se tan pressionats.

El mig del camp va moure molt bé la pilota, llençant ràpides combinacions a les bandes (partit espectacular del Ricky per la banda dreta) alhora que al estar molt ben posicionats el Carlos i l'Arraf van tocar moltes pilotes i robar encara més. En una jugada on vam moure la pilota desde l'esquerra (on el Marc Vives va fer un esforç físic tremendo, massa i tot al jugar inclús massa avançat) a la dreta, la pilota va arribar al Ricky que va fer un GOLÀS!!!: vaselina sobre la sortida del porter amb poc angle! 0 -2 !!!

El tercer gol va arribar d'una altra jugada d'equip. A la defensa d'un corner (es comença anotar el treball dels entrenaments), vam fer una combinació molt ràpida amb la Heily que va fer una de les seves. Va correr més de 60 metres amb pilota controloda, driblant dos rivals i regatejant al porter en la seva sortida desesperada. La davantera, amb un Vicenç que debutava en aquesta possició, combinant per bandes (Ricky i Vives/Mercadé) i amb el mig del camp (Carlos - Arraf) va fer tonrar de bòlid als rivals. A part vam tocar amb molt criteri, retrassant quant tocava i llençant pilotes llargues quant calia.

El rival va reaccionar amb ràbia i pundonor, provocat en part per l'expulsió per protestar del seu entrenador. Al descompte de la primera part en un còrner i jugada embarullada van marcar el gol de l'honor.

Després d'un descans més llarg, l'Argentona va estar més temps del compte al vestidor, vam haver d'apretar les dents a la segona part. L'Argentona es va ficar les piles i va apretar molt els primers 5 minuts, però la defensa va sàpìguer dominar molt bé els atacs rivals. El mig del camp va patir una pàjara momentàneia, que quan ens van recuperar vam tornar a controlar el partit. Arrel d'això la Heily marcar el 1-4 al definir una jugada d'àtac.

Les rotacions, tant a la primera part (un sobri Mercadé per Vives) com a la segona part (Edu )va demostrar que apart de ser porter és lateral --per Gerard Lombarte; Ferran --pundonor i molt bon joc aeri per Moha --amb una sobrecàrrega-- i Vives --després de descansar-- per Vicenç van demostrar que aquest equip no té suplents ni titulars.

Felicitats a tots!

Hem demostrat que quan treballem millorem, que sabem jugar a futbol. És veritat que patim molt amb equips físicament més forts que nosaltres (i tenim molt bon equips i molt forts al nostre grup) però que sabem reaccionar i créixer en les adversitats. Això és l'autèntic esperit esportiu i de millora! Ara a continuar apretant les dents i continuar treballant que encara queden partits!