diumenge, 20 d’abril del 2008

A L´ABRIL, GOLS MIL

Aquest dissabte l’aleví del C.E.Cabrils s’ha imposat per un contundent 13-2 davant del tercer classificat de la lliga el Santa Eugènia. La primera part ha començat ràpidament amb 4 gols nostres gràcies a la picardia i encert dels davanters. El primer gol que ens han fet ha sigut una badada de la defensa després del refús del porter que no ha pogut blocar la pilota. Després d’aquest gol ens hem tornat a concentrar en el partit amb dos gols més fins la segona part.

Aquesta segona part ha tornat a ser un monòleg del Cabrils amb 6 gols més davant d’un solitari gol del equip rival.

D’aquest partit vull felicitar a 3 jugadors que m’han demostrat la millora que cada dia van adquirint: molt bon partit de l’ Ilias (hat-trick), molt bon sacrifici de Correas i finalment el bon posicionament i millor joc per el Martí.