dimarts, 1 d’abril del 2008

TRIPLE OBJECTIU ACONSEGUIT

Dissabte el Benjamí A del C.E.Cabrils va aconseguir enfront del Premià de Dalt una important victòria per 4 a 0 i l´assoliment dels tres objectius que m´havia proposat abans del partit i que havia intentat transmetre als jugadors:

1.- Millorar la imatge donada en el partit d´anada independentment del resultat final: en el partit de la primera volta varem perdre a casa seva per 12 a 4 donant una molt pobre impresió (8 a 0 a la primera part). Cap equip ens havia fet mai tants gols i el nostre joc va ser dolentíssim. Calia donar una altra imatge i ahir dissabte ho vareu aconsseguir.

2.- Aconseguir un bon resultat: tot i ser l´equip contrari un rival fort i bo tecnica i tàcticament, varem aconseguir la quarta victòria consecutiva en la lliga que ens fa acostar en la posició que per joc i nivell ens pertoca.

3.- Aplicar els conceptes tàctics ofensius (d´atac) treballats en els últims entrenaments: som un equip molt defensiu (ens fan pocs gols) i poc ofensiu (en fem pocs). En els darrers entrenaments estem treballant aquests aspectes per millorar el nostre joc i en els darrers partits s´ha vist aquesta millora.

Respecte al partit va ser molt disputat malgrat que el resultat final no ho reflexi. Però aquella sort que ens ha faltat en alguns partits dissabte va estar de cara. En aquestes categories marcar primer moltes vegades defineix el rumb que pendrà el partit. Amb 2 a 0 (Edgar per dues vegades) i quan ells més apretaven i varen tenir moltes ocasions per escurçar distàncies i empatar (molt bé el nostre porter Pedro), un contracop primer (gol del Gabri) i un potent centre-xut des de la banda del Victor van esvair les possibilitats de l´equip contrari

Així doncs, a seguir treballant. Moltes felicitats i diumenge ens espera la Salle Premià.

Objectiu: cinquena victòria consecutiva i guanyar el repte fet amb l´entrenador.

Equips Benjamí del Premià de Dalt i el C.E.CABRILS


Gran aturada i gran partit del Pedro

L´Andrew, un gran defensa inexpugnable

Gran Nico: a falta de físic, esforç, entrega i lluita

Borja i Edgar celebrant un gol: així m´agrada, fent pinya

Internada del Gabri per la banda

Fa dos dies ens feia por posar el cap: Miguel Angel en acció defensiva

Xut de l´Edgar: per marcar, cal xutar, provar-ho

Crònica de Pere Bossa, entrenador del Benjamí A
Fotografia gentilesa de Greg Oliveau