dilluns, 21 d’abril del 2008

RESULTAT JUST EN UN MAL PARTIT

Dissabte passat el nostre Pre-benjamí A va empatar a 2 gols enfront del Blanes en un mal partit per part de tots dos conjunts.
No entraré a valorar el desenvolupament del joc, ja que ha estat un partit idèntic al del Masnou, contra un equip més fluix, el Blanes, és a dir, mas de lo mismo........, però si que faré una reflexió del que ha representat aquest resultat pel desenvolupament de la “lliga”. Encara que en el futbol “tot pot passar” i no s’ha de donar mai una pilota per perduda, i s’ha de lluitar fins que l´àrbitre xiuli el final del partit, hem de ser realistes i dir que el guanyador d’aquesta lliga serà el Masnou, ja que a dia d’avui va davant nostre i té un calendari molt favorable. A nosaltres només ens queda seguir lluitant per aconseguir la segona plaça, però molt em temo que si seguim per aquest camí, també la perdrem........merescudament, potser és hora de replantejar-nos alguna cosa.
No em molesta excessivament aquest fet, encara que si us he de ser sincer m’havia fet il·lusions, però no per mi ni pels jugadors (potser que és el millor que els podia passar), sinó pel Club, ja que crec que s’està portant a terme una bona tasca (a tots els nivells) i tots ens mereixem que “un” (qualsevol) dels nostres equips guanyés una lliga...............en fí, un altre any serà.


Crònica d´Albert Abril, entrenador del Prebenjamí A

Fotografia gentilesa de Lluís Feixas