dilluns, 7 d’abril del 2008

NO HA POGUT SER

El Masnou ens ha guanyat aquest cap de setmana per 1 a 3 i no hi ha res a dir, han estat millors que nosaltres i els hem de felicitar.

L’hi he donat moltes voltes a com s’ha desenvolupat el partit per trobar les raons de la derrota i no ho tinc gens clar. Després de sentir diverses opinions d´espectadors del partit, encara no ho veig clar, i em limitaré a dir que han jugat un millor partit perquè son un millor conjunt que el Cabrils, així de senzill.

Han estat millors en tots els aspectes, qualitat individual, joc de conjunt, mentalitat (competitiva, van venir a jugar i a competir).

Nosaltres en tenim de qualitat individual i molta, però nomes l’hem ensenyat en contades ocasions. El joc de conjunt (que tantes vegades l’he anomenat en aquestes cròniques setmanals) avui no ha existit en cap moment (alguns jugadors molt “esverats” i d’altres apàtics quan més necessitàvem d’ells). La mentalitat (d’això si que m’he queixat en el decurs de la temporada i que es feina de l’entrenador millorar-la) doncs ha estat dolenta, dèbil....... ( i molta culpa és de l’entrenador, que s’ha equivocat en la motivació pre-partit ). Si a tot això i afegim que els canvis tàctics en el decurs del partit tampoc han estat encertats, doncs tenim el resultat de 1 a 3 en contra, merescut, sens dubte.

Be, ja ha passat aquest partit, que hagués estat decisiu en el desenllaç de la lliga, al nostre favor en el cas de victòria, i mirar endavant donant-l’hi una visió positiva (sempre) de que la lliga encara esta en les nostres mans ja que depenem de nosaltres mateixos (en tan que una miqueta mes pressionats).

Vull agrair el suport dels aficionats, ja que ens han ajudat en tot moment amb els seus crits d’ànims constants........feia goig veure l’ambient.

Ah, i no perdem mai de vista que estem parlant de persones de 7-8 anys i que això “nomes és un JOC “

FORÇA CABRILS.

Crònica d´Albert Abril, entrenador del Prebenjamí A